BEAUTY SPRAY 15

Anti-aging voor huid en gewrichten

Schoonheid van binnenuit

De BEAUTY SPRAY 15 werkt energetisch in op de huid, zowel aan het oppervlak als in de diepere lagen en zelfs tot in de gewrichten. De spray stimuleert de doorstroming van alle vloeistoffen in het lichaam. Hierdoor worden meer zuurstof en voedingsstoffen aangevoerd via het bloed en meer afvalstoffen afgevoerd via de lymfe.

Een energetische verjongingskuur

Naarmate mensen ouder worden, verandert ook de elasticiteit van hun huid. Dit heeft te maken met natuurlijke veranderingsprocessen in de cellen, waarbij de uiteinden van de chromosomen krimpen. Door de BEAUTY SPRAY 15 wordt deze verandering omgekeerd en beginnen de cellen energetisch te verjongen. Na verloop van tijd zie je het effect hiervan in de huid: de huidcellen spannen zich weer op, de huid begint er jonger uit te zien en straalt meer. De spiercellen worden beter doorbloed, de spiertonus verbetert en de gewrichten worden soepeler.

Kortom, je voelt je jonger en frisser. Elke keer dat je de BEAUTY SPRAY 15 gebruikt, draai je de klok weer wat terug. Een echte anti-agingspray dus!

De BEAUTY SPRAY 15 is uitstekend te combineren met de AURA SPRAY 15. Zo worden je fysieke én je energetische lichaam energetisch gereinigd en verjongd.

BEAUTY SPRAY 15 Anti-aging voor huid en gewrichten

Hoe gebruiken?

  • Verstuif minimum twee keer per dag op het gelaat: na de reiniging en eventueel tussendoor.

  • Gebruik volgens behoefte op andere delen van het lichaam, het haar en de gewrichten.

Ingrediënten

Zuiver water waaraan specifieke anti-aging-informatie is toegevoegd.

Ontdek ook onze DROPS 15 om in te nemen en de AURA SPRAY 15

.