AURA SPRAY 15

De AURA SPRAY 15 is de perfecte ondersteuning voor uw energielichaam. De spray zuivert en harmoniseert uw chakra’s en aura. Hierdoor komt er weer orde in uw energetisch veld en stroomt de energie evenwichtiger. U voelt zich energieker, stabieler en verbonden met uw eigen kracht.

U kunt de AURA SPRAY 15 gebruiken om zowel uzelf als ruimtes te zuiveren: uw huis, wagen, praktijkruimte, hotelkamer of vakantieverblijf …

De AURA SPRAY 15 maakt deel uit van het gamma DROPS 15. De werking is gebaseerd op kwantuminformatie die via de AQwaVit®-technologie in het water geprogrammeerd is.

AURA SPRAY 15

De AURA SPRAY 15 bestaat in drie geuren

  • AURA SPRAY FEMALE 15: De ‘vrouwelijke’ versie van de AURA SPRAY 15, met een subtiele, warme en fruitige geur van geselecteerde biologische etherische oliën.

  • AURA SPRAY MALE 15: De ‘mannelijke’ versie van de AURA SPRAY 15, met een subtiele, frisse geur van geselecteerde biologische etherische oliën.

  • AURA SPRAY NEUTRAL 15: De geurneutrale versie van de AURA SPRAY 15. Deze versie bevat zuiver geprogrammeerd water, zonder toegevoegde etherische oliën.

Hoe gebruiken?

Spray enkele keren om u heen en/of in de ruimte die u wilt zuiveren. Doe dit enkele keren per dag of volgens noodzaak. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen.

Ingrediënten

Zuiver water met een selectie van biologische etherische oliën.

Ontdek ook onze DROPS 15 om in te nemen en de BEAUTY SPRAY 15

.